Tease me with chai

Tea of the year.
I can taste my favorite tea right now. What’s yours?

It doesn’t tend to change. My favorite tea is chai. Chai latte made at home with frothed milk and sugar (and cinnamon or nutmeg sprinkled on top). Yummmmm. It’s best when I take the time to make the chai with black tea and cloves and boil it over three times, but usually it’s just a chai teabag… (Tazo is yum).

Second runner up is this amazing mango herbal tea that my sister picked up at a spice market in downtown Asheville. It’s light and delicious.

This has been a Best of 2009 Blog Challenge moment.

1 Comment on Tease me with chai

  1. Fiala
    February 20, 2013 at 10:55 pm (11 years ago)

    Hallo Marjett,Goed idee ook dadels! Ben ik dol op. Ik ben ook aan het enexrimpeteren met gedroogde abrikozen. Dat van die heteluchtoven zeg ik omdat de koekjes door de hete lucht heel snel te bruin worden en daardoor een andere smaak krijgen. Je kunt er mee enexrimpeteren en kijken wat je zelf het beste vindt. Een combinatie van een gedeelte hete lucht en een gedeelte conventionele oven kan ook bijvoorbeeld. Het hangt een beetje van je oven af, iedere oven is anders. Deze koekjes moeten een beetje blond zijn vind ik, net als boterbiesjes.Dank voor je reactie.Groet,Marieke

Leave a Reply